Appartementen


Tijdens een vakantie op het Griekse eiland Rhodos zit lang niet iedereen er op te wachten om te logeren in een hotel. Steeds meer reizigers, vooral wanneer ze bijvoorbeeld samen reizen met hun kinderen, kiezen er dan ook steeds vaker om gebruik te maken van de voordelen van een appartement. Het spreekt voor zich dat de toeristische infrastructuur van het eiland deze trend eveneens heeft opgemerkt waardoor het door de jaren heen aanzienlijk heeft geïnvesteerd in de bouw van nieuwe complexen met appartementen. Het resultaat is dat vandaag de dag het eiland over een riant aanbod aan appartementen beschikt, gaande van zeer eenvoudige accommodaties tot de meest comfortabele en luxueuze appartementen die u zich maar kunt inbeelden. Ook op zoek naar een appartement op het Griekse eiland Rhodos? U ontdekt ze allemaal hier bij ons op Rhodos.be!

Sunweb - Boek de zon goedkoper! 

Appartementen in Faliraki
Als er één ding is dat we kunnen zeggen over Faliraki, dan is het wel dat dit ongetwijfeld één van de meest toeristische plaatsen is van het eiland Rhodos. Dit heeft alles te maken met het feit dat het plaatsje gelegen is aan een 5 kilometer lang strand. De stranden van Faliraki staan bekend omwille van hun netheid, ze beschikken dan ook stuk voor stuk over een blauwe vlag. Verblijven in Faliraki is mede omwille van de nabijheid van deze stranden voor veel reizigers bijzonder interessant en daar krijgt u dan ook alle mogelijkheden toe. Of u nu op zoek bent naar een hotel of u liever een beetje meer privacy wil door een appartement te boeken, het kan allemaal in Faliraki!
Klik hier voor een overzicht van alle appartementen in Faliraki

Appartementen in Ixia
Ixia en haar omgeving genieten vooral een enorme populariteit bij mensen die houden van surfen. Echter is dat niet de enige reden waarom het hier goed vertoeven is. Daarnaast is het namelijk ook zo dat Ixia een voorstadje is van Rhodos-stad. Door hier een accommodatie te boeken verblijft u dus op een uitermate centrale locatie en dat ook nog eens op een boogscheut van de hoofdplaats van het eiland. Er zijn in Ixia en het nabijgelegen Trianta een aantal uitstekende accommodaties terug te vinden waardoor zelfs de meest veeleisende reiziger hier aan zijn of haar trekken zal komen.
Klik hier voor een overzicht van alle appartementen in Ixia

Appartementen in Ialyssos
Het plaatsje Ialyssos is gelegen op letterlijk een boogscheut van Rhodos-stad. Hier verblijven betekent dan ook verblijven op één van de meest centrale locaties van het eiland en daar zijn veel vakantiegangers wel voor te vinden. In Ialyssos zijn daarnaast niet alleen hotels terug te vinden, maar u kunt er ook verblijven in één van de vele comfortabele en interessant geprijsde appartementen. Bent u op zoek naar een leuke, sfeervolle en vooral centrale locatie op het eiland Rhodos en wilt u daar graag een appartement huren? In dat geval bent u in Ialyssos ongetwijfeld aan het juiste adres!
Klik hier voor een overzicht van alle appartementen in Ialyssos

Appartementen in Rhodos-stad
Rhodos-stad is natuurlijk de hoofdplaats van het eiland en dat zorgt er voor dat veel vakantiegangers er maar wat graag voor kiezen om hier hun vakantie op Rhodos door te brengen. Er zijn verspreid over deze plaats heel wat accommodaties voor reizigers terug te vinden. Gaande van heel eenvoudige, maar toch comfortabele en goedkope appartementen tot appartementen die u net dat beetje meer bieden, het is hier allemaal mogelijk. Bent u op zoek naar een appartement op het eiland Rhodos, wilt u graag kunnen genieten van een gunstige ligging en zou u graag willen verblijven in het hart van het eiland, dan is het boeken van een appartement in Rhodos-stad voor u ongetwijfeld een interessante keuze.
Klik hier voor een overzicht van alle appartementen in Rhodos-stad

Appartementen in Trianta
Trianta wordt vaak omschreven als een uniek stukje Rhodos en dat komt absoluut niet zomaar uit de lucht vallen, in tegendeel. Hoewel het toerisme ook Trianta heeft bereikt is het plaatsje er toch in geslaagd om haar unieke karakter deels te behouden. Liefhebbers van een zon, zee, strandvakantie zijn hier aan het juiste adres, maar hetzelfde kan ook gezegd worden van mensen die houden van watersporten. Bent u op zoek naar een levendige, maar toch traditionele vakantieplaats op het eiland Rhodos, dan is uw vakantie doorbrengen in Trianta misschien wel een uitstekende keuze.
Klik hier voor een overzicht van alle appartementen in Trianta