Appartementen in Rhodos-stad

 

Sevas Studios **
 

Wanneer u een studio bij de Sevas Studios boekt kunt u niet alleen profiteren van comfortabele, standaard ingerichte studio's, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een uitstekende ligging. De studio's zijn gelegen op slechts 70 meter van het strand en op 500 meter van het centrum van Rhodos-stad. Zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in uw studio geniet u van geheel gratis draadloos internet.

Als gast van dit complex kunt u tegen betaling gebruikmaken van het zwembad van het hotel Agla. Hetzelfde geldt overigens ook voor de zonnebedjes die op het domein van het hotel zijn terug te vinden.

  » Bekijk de Sevas Studios bij Corendon

Barbie Appartementen ***
 

De Barbie Appartementen kenmerken zich door een rustige ligging op een afstand van ongeveer 8 kilometer van de hoofdplaats van het eiland, Rhodos-stad. Het complex telt in totaal 40 appartementen. De appartementen werden verdeeld over twee gebouwen en bieden gasten ook nog verschillende extra faciliteiten. Wanneer u bij dit complex een vakantie boekt kunt u namelijk ook gebruikmaken van het zwembad. Voor de kinderen is er een apart bad voorzien waarin ze naar hartenlust kunnen vertoeven. Als gast kunt u ook gebruikmaken van een gratis draadloze verbinding in de openbare ruimtes. De appartementen zijn verder eenvoudig, maar comfortabel ingericht. Ontdek snel alles over het Barbie Appartementen Complex!

  » Bekijk de Barbie Appartementen bij Corendon

Aparthotel Panorama ***
 
Het Aparthotel Panorama beschikt over een aantal specifieke kenmerken. Eén van die kenmerken is de gezellige, warme en familiale sfeer die hier heerst. Dit complex beschikt over een zeer gewaardeerd animatieteam die niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zonder probleem weten te vermaken. In de omgeving van het Aparthotel Panorama zijn verschillende winkels en ook restaurants terug te vinden waar u heerlijk kunt tafelen. Dit complex is bijzonder geschikt voor gezinnen en families met kinderen. Ook op zoek naar een goed appartement tegen een interessante prijs in Rhodos-stad? Dan is het Aparthotel Panorama voor u zonder enige twijfel interessant!
  » Bekijk de Aparthotel Panorama bij Sunweb

Appartementen Mariette ***
 
Eenvoudige, maar comfortabele en financieel interessante appartementen, dat zijn de accommodaties die u kunt verwachten van het Appartementen Mariette complex. Deze appartementen in het hart van Rhodos-stad bieden u alles wat u tijdens uw vakantie nodig heeft. In de directe omgeving zijn de nodige winkels en restaurants terug te vinden terwijl het strand op een afstand van ongeveer 600 meter is gelegen. Op de site van de appartementen is een buitenzwembad met zoet water terug te vinden en in het hele complex beschikken gasten over een draadloze internetverbinding. Ook op zoek naar een appartement in Rhodos-stad? Ontdek dan snel de vele voordelen van de Appartementen Mariette!
  » Bekijk de Appartementen Mariette bij Sunweb

Appartementen Majestic ***
 
Gelegen in het centrum van Rhodos-stad en in de directe omgeving van een prachtig zandstrand kenmerken de Appartementen Majestic zich door een sublieme ligging. Daar blijft het echter niet bij. Het buitenzwembad van het complex zorgt er immers voor dat u op een ontspannende manier kunt genieten van de steeds aanwezige Griekse zon. Standaard boekt u een verblijf in dit complex uitsluitend op basis van logies, maar er is een mogelijkheid om iedere dag een lekker ontbijt voorgeschoteld te krijgen. De appartementen in het Appartementen Majestic complex zijn compleet uitgerust en beschikken ondermeer over een kitchenette met koelkast en kookplaat.
  » Bekijk de Appartementen Majestic bij Sunweb

Aparthotel Europa ***
 
Het Aparthotel Europa is gelegen midden in het centrum van de hoofdplaats van het eiland Rhodos-stad. In het midden van het bruisende centrum vormt dit complex dan ook een ideale verblijfplaats voor jongeren. De appartementen van het Aparthotel Europa zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. Wilt u graag even verkoeling opzoeken? Geen probleem! Het complex beschikt namelijk over een heerlijk buitenzwembad. Speciaal voor gezinnen werd er naast het gewone zwembad ook een speciaal kinderzwembad geïnstalleerd. Let wel, wanneer u met huisdieren op vakantie bent dient u er rekening mee te houden dat deze hier niet zijn toegestaan.
  » Bekijk het Aparthotel Europa bij Sunweb