Appartementen in Trianta

 

Emerald Appartementen ***
 

De Emerald Appartementen is een complex dat beschikt over 85 appartementen. Het complex is gelegen op een afstand van ongeveer 2 kilometer van het centrum van Trianta. U kunt hier als gast een keuze maken tussen verschillende appartementen, maar ook studio's zijn er te boeken.

Op deze manier is het complex eveneens zeer interessant voor reizigers die alleen of slechts met twee reizen. Het complex beschikt over een mooi, riant zwembad. Tegen betaling beschikken gasten ook nog over de mogelijkheid om gebruik te maken van videospelletjes en een heuse pooltafel.

  » Bekijk de Emerald Appartementen bij Corendon

Kassandra Appartementen **
 

De Kassandra Appartementen zijn ideaal voor de reiziger die een bezoek aan Rhodos wenst te brengen, maar die er vooral wenst te verblijven in een rustige en ontspannende omgeving. Deze appartementen zijn gelegen op ongeveer 400 meter van het strand alsook van het centrum van de stad Trianta. Wenst u een bezoekje te brengen aan de hoofdplaats van het eiland?

Deze is terug te vinden op 7 kilometer. De appartementen beschikken over een complete uitrusting en op het domein beschikken gasten over de mogelijkheid om te tafeltennissen en te biljarten. Ontdek snel meer over de Kassandra Appartementen!

  » Bekijk de Kassandra Appartementen bij Corendon

Aparthotel Sun Beach ****
 

Het Aparthotel Sun Beach is meteen aan het strand gelegen waardoor het ideaal is voor mensen die houden van een klassieke zon, zee, strandvakantie. Het kiezelstrand is namelijk gelegen op slechts 75 meter. Wilt u ook graag lekker dicht tegen het centrum zitten? Ook geen probleem! Het centrum van Trianta is namelijk gelegen op slechts 100 meter. Het Aparthotel Sun Beach is een zeer kindvriendelijke accommodatie. Het complex beschikt over een miniclub voor de kleinsten, maar daarnaast heeft het ook een apart kinderbad en is er een kinderthema zwembad dat beschikt over glijbanen. Het mag duidelijk zijn, een vakantie met kinderen op het eiland Rhodos breng je door in het Aparthotel Sun Beach!

  » Bekijk het Aparthotel Sun Beach bij Corendon
» Bekijk het Aparthotel Sun Beach bij Neckermann
» Bekijk het Aparthotel Sun Beach bij Thomas Cook