Hotels


Rhodos is één van de populairste vakantie-eilanden van Europa en dat is terug te zien in de ongelofelijk uitgebreide toeristische infrastructuur van dit Griekse eiland. Rhodos heeft er door de jaren heen voor gekozen om aanzienlijk veel geld te investeren in hun toeristische infrastructuur. Het resultaat is een complete mix van eenvoudige hotels in combinatie met stuk voor stuk luxueuze hotels die hun gasten alles bieden waar ze ook maar van kunnen dromen. Daarnaast spreidt de toeristische infrastructuur van Rhodos zich uit doorheen het eiland. U vindt dan ook niet alleen hotels terug in de hoofdplaats van het eiland Rhodos-stad, maar ook in andere steden zijn een groot aantal kwalitatieve accommodaties terug te vinden. Indien u op zoek bent naar een hotel op Rhodos, dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres!

Sunweb - Boek de zon goedkoper! 

Hotels in Faliraki
Het plaatsje Faliraki is gelegen aan de oostkust van het eiland en in tegenstelling tot wat reizigers misschien op het eerste zicht verwachten zijn hier wel degelijk een groot aantal hotels en resorts gevestigd. Bijgevolg is dit een perfecte plaats om uw vakantie op Rhodos door te brengen. De reden waarom hotels en resorts zich hier hebben gevestigd laat zich raden. Het plaatsje beschikt immers over een heerlijk, 5 kilometer lang zandstrand. De zogenaamde Blue Flags geven in ieder geval weer dat zowel de stranden als het zeewater goed georganiseerd worden en schoon zijn.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Faliraki

Hotels Ixia
Ixia is eigenlijk geen op zichzelf staand plaatsje... Hoewel, misschien toch wel. Maar wat vaak wordt Ixia echter aanzien als een voorstadje van Rhodos-stad. Daarnaast ligt Ixia ook nog eens letterlijk op en boogscheut van Trianta waardoor beide plaatsen vaak in één adem worden genoemd. Indien u een hotel wenst te boeken in Ixia kunt u deze het best zoeken langs de hoofdweg van het plaatsje. Hier zijn overigens niet alleen hotels terug te vinden, maar ook restaurants en verschillende bars. Vooral omwille van de gunstige ligging nabij Rhodos-stad is Ixia bij een groot aantal reizigers toch een zeer populair plaatsje op hun hotel in te boeken.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Ixia

Hotels Ialyssos
Gelegen op een afstand van amper 6 kilometer van Rhodos-stad is Ialyssos een populaire uitvalsbasis om het eiland Rhodos te ontdekken. De aanwezige zeewind zorgt er voor dat deze plaats vooral bekendheid heeft verworven bij surfers. De verschillende surfscholen die hier zijn gevestigd dragen daar uiteraard beslist hun steentje in bij. Ialyssos is zeker en vast een bezoekje waard, maar u kunt er ook prima verblijven. Het plaatsje beschikt over een aantal zeer uitnodigende hotels waar u ongetwijfeld een uitstekende vakantie in zult beleven. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel alle hotels in Ialyssos!
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Ialyssos

Hotels Kalathos
Het plaatsje Kalathos op het Griekse eiland Rhodos zal misschien niet meteen een belletje doen rinkelen. Toch is dit een plaatsje dat over een aantal interessante voordelen beschikt. Het is gunstig gelegen waardoor u snel een uitstap kunt maken naar bijvoorbeeld Lindos en daarnaast is er één van de mooiste hotels van Rhodos terug te vinden. Wanneer u in alle luxe en in een ontspannende omgeving wenst te verblijven op Rhodos, dan loont het beslist de moeite om even kennis te maken met het plaatsje Kalathos.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Kalathos

Hotels Kalithea
Kalithea is gelegen op een afstand van zo'n 10 kilometer van de hoofdplaats van het eiland Rhodos-stad. We vinden dit plaatsje terug aan de oostelijke kust van het eiland. De populariteit van Kalithea is vooral te danken aan de aanwezigheid van de thermen. Kalithea is sinds jaar en dag vooral populair geworden onder jongeren waardoor het hier tijdens het hoogseizoen behoorlijk druk kan zijn. In Kalithea zijn verschillende hotels gevestigd, gaande van eenvoudige hotels tot mooie hotels die u voorzien van een aardige dosis extra luxe en comfort.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Kalithea

Hotels Kiotari
Kiotari wordt vaak genoemd als één van de rustigste plaatsen op het eiland Rhodos. Niet voor niets is deze locatie dan ook bijzonder populair bij reizigers die tijdens hun vakantie vooral op zoek zijn naar rust en ontspanning. Kiotari kenmekt zich niet alleen door een relatief uitgebreid aanbod aan hotels, daarnaast is de regio vooral gekend omwille van haar ongerepte natuur. Wanneer u optimaal wil genieten van de rust en de natuur van het o zo mooie Rhodos, dan is uw vakantie op deze plaats doorbrengen absoluut een aanrader.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Kiotari

Hotels Kolymbia
Kolymbia, gelegen aan de noordoostkust van het eiland kenmerkt zich door een zeer gunstige ligging. Rhodos-stad is terug te vinden op een afstand van slechts 21 kilometer terwijl Faliraki op slechts 7 kilometer is gelegen. In Kolymbia is een haventje terug te vinden en u kunt er genieten van mooie en verzorgde stranden. Daarnaast zijn er door de jaren heen verschillende prachtige logeeradressen geplaatst in Kolymbia waardoor reizigers zich er meteen helemaal thuis zullen voelen. Ook een hotel boeken in Kolymbia? Dan bent u hier aan het juiste adres!
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Kolymbia

Hotels Lardos
Ieder jaar opnieuw gaan veel vakantiegangers op het Griekse eiland Rhodos op zoek naar rust en ontspanning. Dat is niet altijd even eenvoudig, want vooral tijdens het hoofdseizoen kan het vaak behoorlijk druk zijn op dit paradijselijke eiland. Wie even de grote drukte wil ontvluchten kan daarvoor terecht in het plaatsje Lardos. Lardos is een klein, gemoedelijk, Grieks dorpje waarin het heerlijk vertoeven is. Reizigers die op zoek zijn naar een ontspannende vakantiebestemming met goede accommodaties zijn in het plaatsje Lardos op het Griekse eiland Rhodos zeker en vast aan het juiste adres!
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Lardos

Hotels Lindos
Lindos is één van de bekendste plaatsen op het Griekse eiland Rhodos en dat is deels te danken aan de Akropolis die hier is terug te vinden. Lindos is niet alleen vandaag de dag een belangrijke locatie voor het eiland, ook vroeger was dat reeds het gevoel. Toen was het immers één van de drie belangrijkste Rhodiaanse steden. Uiteraard heeft de populariteit van de plaats er voor gezorgd dat het door de jaren heen is uitgegroeid tot een heus toeristisch centrum. Het aanbod aan hotels en andere accommodaties in Lindos is dan ook zeer uitgebreid.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Lindos

Hotels Rhodos-stad
Rhodos-stad is de hoofdplaats van het Griekse eiland Rhodos en dus is het niet zo vreemd dat hier het merendeel van de hotels is terug te vinden. Rhodos-stad kent een zeer compleet aanbod aan accommodaties die zonder probleem zullen kunnen voldoen aan de wensen van alle type reizigers. Als back-packer kunt u profiteren van de lage prijzen in zeer eenvoudige, maar toch nette hotels terwijl de reizigers die een beetje meer luxe willen tijdens hun vakantie kunnen genieten in een heerlijk luxueus wellnesshotel. Hoe dan ook, wanneer u, uw vakantie op Rhodos in Rhodos-stad doorbrengt, dan zult u in ieder geval geen tekort hebben aan accommodaties om uit te kiezen!
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Rhodos-stad

Hotels Trianta
Trianta wordt vaak in één adem genoemd met Ixia. Dat is niet zo vreemd, want het lijkt wel alsof beide plaatsje op een bepaald ogenblik in elkaar over gaan. Trianta is een typisch Grieks dorpje waar nog die typische Griekse gezelligheid is terug te vinden. In het plaatsje zijn verschillende bars terug te vinden alsook restaurantjes waar je lekker kan tafelen. Hier en daar zult u ook een verdwaald hotelletje zien opduiken. Hoewel deze plaats heel typisch Grieks is gebleven is het toch een zeer aangename locatie om uw vakantie door te brengen.
Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Trianta